Autor: Tööstusuudised.ee • 3. jaanuar 2022

Enefit Poweri tehases toimus kahe hukkunuga tööõnnetus

Pühapäeva õhtul, 2. jaanuaril toimus Ida-Virumaal Eesti Energiale kuuluvas Enefit Poweri tootmisüksuses tööõnnetus, mis lõppes kahe mehe surmaga.
Foto sündmuskohalt
Foto: Eesti Energia

Vedelkütuste tehase Enefit 280 seadme plaanilise hooldustöö käigus juhtus kella 20.40 ajal õnnetus. Raskeõli mahutisse puhastustöödeks sisenenud ja kaitsevarustust kandnud töötaja ütles juures olnud järelevaatajale, et tunneb ennast halvasti, kaotades seejärel teadvuse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077