Autor: Rivo Sarapik • 3. detsember 2021

Millal tasub tööstusettevõttel appi võtta simuleerimine ja digikaksiku loomine?

Investeerimisotsuste tegemisel ja tootearenduses on prototüüpimine ja füüsilises elus läbiproovimine protsessi simuleerimisest märgatavalt kallimad ja aeganõudvamad lahendused, märgib digiekspert Lauri Antalainen.
Digiekspert Lauri Antalainen
Foto: Digiwise

Digitaliseerimisekspert ja Digiwise asutaja Lauri Antalainen rääkis Äripäeva raadio saates "Fookuses: tark tööstus", et kui ettevõte otsustab investeerida ja tegeleda tootearendusega, siis prototüüpimine või füüsilises elus läbikatsetamine on märgatavalt kallimad ja aeganõudvamad kui protsessi simuleerimine. Ühtlasi rääkis Antalainen sellest, millal simuleerimise ja digikaksikute väärtus kõige paremini avaldub.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077