Autor: Tööstusuudised.ee • 2. detsember 2021

Ida-Viru Aasta Väikeettevõte 2021 on Polven Foods

Neljapäeval, 2. detsembril selgusid Jõhvis konkursi „Ida-Virumaa Aasta Ettevõtted 2021“ võitjad. Ida-Viru Aasta Väikeettevõtteks 2021 valiti toiduainetööstus Polven Foods ja Ida-Viru Aasta Eurorahade Rakendajaks 2021 aga mööblitööstus TNC-Components OÜ.
Polveni juhatuse liige Sergei Polujanenkov.
Foto: Andres Haabu

Kokku on konkursil seitse kategooriat: väikeettevõte, turismiettevõte, uustulnuk, eurorahade rakendaja, ettevõtja sõber, noorte ettevõtlik tegu ja aasta äritegu. Ida-Virumaa Aasta ettevõtja on Kood/Jõhvi, mis pakub Ida-Virumaal IT-haridust innovatiivse metoodikaga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077