Autor: Harro Puusild • 30. november 2021

SUUR KOGEMUSLUGU: Kuidas Incap alternatiivseid tarnijaid otsib ja riske maandab?

Elektroonikatööstuse Incap ostu- ja hankejuht Julian Raun kirjeldab, milline on ettevõtte silmis viimase kahe aasta kriisiahel ning kuidas käib tarneturult uute tarnijate otsimine ja valimine, et reageerida komponentide puudusele ja maandada riske.
Incapi ostu- ja hankejuht Julian Raun ostujuhtimise aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Koroonaviirus tõstis Saaremaa mullu kevadel mõneks ajaks rambivalgusesse, sest kõrge nakatumise tõttu kirjutas Eesti saarest ka rahvusvaheline meedia. "Saaremaa oli toona kõige hullem koht Maal. See oli lumepalli algus," meenutas Julian Raun pandeemia algust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077