Autor: Tööstusuudised.ee • 22. november 2021

Professor Dmitri Vinnikov: jõuelektroonikal on tähtis roll rohepöördes

Aastal 2021 ei saa me üle ega ümber rohepöördest. Kui nii mõnegi tavakodaniku jaoks tuli see teema ootamatult, siis teadlaste, sealhulgas TalTechi professor Dmitri Vinnikovi tööd mõjutab rohepööre juba mõnda aega.
Professor Dmitri Vinnikov
Foto: Fotograaf Reti Kokk

„Rohepööre ja jätkusuutlik elektroenergeetika on kuumad teemad kogu maailmas,” nendib Dmitri Vinnikov – pika ametinimetusega Tallinna Tehnikaülikooli inseneriteaduskonna elektroenergeetika ja mehhatroonika instituudi uurija-professor, kelle ülikooli senat esitas hiljuti Eesti Teaduste Akadeemia akadeemiku kandidaadiks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077