Autor: Taivo Paju, kaasautor • 15. november 2021

Aasta töösturi nominent Taavi Madiberk: Eesti ei vaja sadat Skeletoni

Eestil pole 100 Skeletoni tarvis, lumepalli veerema panemiseks piisab viiest, ütleb superkondensaatorite tootja Skeleton Technologies’i asutaja ja juht Taavi Madiberk. Ning lisab, et kuna edukate rohe- ja süvatehnoloogia start-up`ide juured pärinevad teadusringkondadest, on ettevõtjate ja teadlaste ühine tegutsemine ja riigi ahvatlevad motivatsioonipaketid üliolulised.
"Eestil on tööstuses tohutult kasutamata potentsiaali," usub aasta töösturi nominent Taavi Madiberk.
Foto: Raul Mee

"Et saada tööstus- ja süvatehnoloogiaettevõtete osas arvestatavaks jõuks, peab Eesti riik välja töötama nii tööstusstrateegia kui ka uue avaliku narratiivi tööstuse ja tootmise kohta, mis keskenduks innovatsioonile, teadusele ja puhtale tehnoloogiale," ütleb aasta töösturi nominent Taavi Madiberk. "Eestil on juhtivas majandusharus – tööstuses – tohutult kasutamata potentsiaali. Nagu ma ütlesin, Eestil on võimalus olla STEM-i jõuallikas."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077