Autor: Tööstusuudised • 11. november 2021

Eesti joogitootja kokteilid jõuavad Austria suurimasse poeketti

Eesti joogitootja Punch Club teavitas oma investoreid edukast sisenemisest Austria turule. Ettevõte sõlmis lepingu Austria jaeketiga Spar, mille sortimenti Eestis valminud kokteilid peagi jõuavad. Lisaks leiab ettevõtte toodangut ka Leedu, Tšehhi ja Slovakkia turgudelt.
Punch Clubi ettevõtte juht ja kaasasutaja Kristjan-Walter Kask.
Foto: Jaanar Nikker

Tegu on Austria jaekaubanduse turuliidriga, mille hallata on ligemale 1600 kauplust. Neist 125 poes on novembri lõpust saadaval ka Punch Clubi joogid. Turule sisenetakse kahe rahvusvaheliselt auhinnatud tooteseeriaga ning kokku jõuab Austria tarbijateni koguni kümme erinevat Punch Clubi toodet.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077