Autor: Tööstusuudised.ee • 21. oktoober 2021

ABB Grupp tegi keerulises kolmandas kvartalis hea tulemuse

ABB Grupi 2021. aasta kolmanda kvartali tulemusi iseloomustas ühelt poolt suur nõudlus, teiselt poolt aga probleemid tarneahelas. Tulemused paranesid kõigele vaatamata võrreldes aastatagusega pea kõigis näitajates, teatab tööstusettevõte.
ABB peakorter.
Foto: www.bolzern.tv, Guenter Bolzern

Teise kvartali tellimused olid eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 29% kõrgemad, ulatudes 7,9 miljardi dollarini. Tellimused kasvasid kahekohalise numbri võrra kõikides ärivaldkondades, mille taga oli laiapõhjaline edasiminek enamikus lühikese tsükliga tootegruppides ja protsessipõhistes tegevustes. Piirkondlikult kasvasid tellimused vähemalt 25% kõigis kolmes ABB regioonis: Ameerikas 33%, Euroopas 29% ning Aasias, Lähis-Idas ja Aafrikas 25%. Valdkonniti kasvasid tellimused jõuliselt masinaehituse ning toidu- ja joogisegmendis, aga ka autotööstuse segmendis, mis vahepeal oli languses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077