Autor: Tööstusuudised.ee • 27. september 2021

Pikendati Ida-Viru tööstusinvesteeringute taotlusvooru

Andmaks Ida-Virumaa ettevõtjatele aega valmistada ette oma tootmistegevusega seotud investeeringute toetamist, pikendasid Riigi Tugiteenuste Keskus (RTK) ja rahandusministeerium tööstusinvesteeringute taotluste esitamise tähtaega kuni selle aasta 31. detsembrini.
Riigihalduse ministri Jaak Aab märkis, et programmis on veel kasutamata raha.
Foto: Liis Treimann

Riigihalduse ministri Jaak Aabi sõnul on tähtaja pikendamine seotud sellega, et programmis on veel kasutamata vahendeid. „Õiglase ülemineku fondi meetmed, sealhulgas suurinvestorite ning väike- ja keskmise suurusega ettevõtete toetused avanevad täies mahus pigem järgmise aasta keskel. Seetõttu pikendasime toetusmeetme tähtaega, et piirkonna ettevõtjad saaksid jätkuvalt taotleda toetust suurinvesteeringuteks ja uute töökohtade loomiseks,“ selgitas Aab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077