Autor: Tööstusuudised.ee • 23. september 2021

TÄNA viimane soodushinna päev! Konverents "Tööstuse Äriplaan 2022"

17. novembril 2021 toimub Tallinna Sadama uues kruiisiterminalis Eesti majandusmootori ehk tööstuse suursündmus "Tööstuse Äriplaan 2022", kus prognoositakse uut aastat ja lahatakse ka Eesti ja Euroopa tööstuspoliitikat.

"Tööstuse Äriplaan 2022" võtab fookuse peamiselt järgmisel aastale, et hinnata riske, ohtusid ja võimalusi ning avada ettevõtete plaane.

Millest tänavu juttu tuleb?

*Kõlab nelja eri tööstusharusse kuuluva ettevõtte äriplaan ehk vaade järgmisele aastale - kuulda saab toidutööstuse, masina- ja metallitööstuse, mööblitööstuse ja elektroonikatööstuse ettevõtete plaane.

*Räägime ka globaalsest metalli- ja teraseturust ning sellest, milliste ohtudega tuleks tootjatel arvestada.

*Fookuses on nii Eesti kui Euroopa tööstuspoliitika ja selle uuendamine ning tööstuse rohe-, digi- ja innovatsioonipööre.

*Uurime, milline saab olema uus aasta majanduse ja tööstuse jaoks.

Konverentsil selgub, kes on Aasta Tööstur 2021, kuhu saab juba praegu kandidaate esitada. Kandidaadi esitamise kohta saab infot SIIT.

Arutelus on fookuses aga rohemajandus ja tööstus - räägime sellest, kuidas tööstus on valmis rohetrendidega kaasa minema ja mida tuleks edaspidi arvesse võtta.

Laval on tippjuhid ja -eksperdid:

Tõnu Mertsina (Swedbank), Emöke Sogenbits (HANZA Mechanics), Andri Haran (Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium), Maive Rute (Euroopa Komisjon), Simmo Kruustük (Nõo Lihatööstus), Indrek Aasna (Bed Factory Sweden), Fred Viidul (TietoEVRY), Anti Metsamaa (SSAB), Mihkel Tammo (Rohetiiger), Indrek Julge (Eesti Energia) jt.

Pane end kirja siin:

"Tööstuse äriplaan 2021" programmiga saad tutvuda SIIN ja registreerida SIIN.

NB! Soodsaim hind kestab vaid loetud päevad ja lõpeb 28. septembril, teisipäeval.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077