• 22.09.21, 17:20

Tootjad on vähendatud suhkrusisaldusega toodeteks valmis, kõik tarbijad veel mitte

Üle poole Eesti toidutootjatest on ainuüksi viimasel aastal vähendanud toodete suhkrusisaldust 10 ja enam protsenti ning valmis tootearenduseks ja suhkurvaesema toidulaua pakkumiseks ka lähiaastatel, võtab kokku Toiduliidu värske analüüs. Samal ajal näitab eestimaalaste magusatarbimise uuring, et suur enamik ei ole valmis suhkrusisaldusega toodetest loobuma.
Turu-uuringute AS poolt läbi viidud magusatarbimise uuringu esitlemine.
  • Turu-uuringute AS poolt läbi viidud magusatarbimise uuringu esitlemine.
  • Foto: Liina Notta
Toiduliidu juht Sirje Potisepp rõhutas, et Eesti toidutootjad on lisatud suhkru sisaldust toodetes jõudsalt vähendanud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.10.25, 09:00
Tark energiajuhtimine: lahendus volatiilsele turule ja raugevale investeeringu tasuvusele
Päikeseenergia tootmise hoogsa lisandumise tulemusena on energiaturul tekkinud olukord, kus päikesepaisteliste ilmadega langevad elektrihinnad sageli nullilähedaseks või lausa negatiivseks. Seetõttu on viimastel aastatel päikeseparkide investeeringute tasuvus oluliselt vähenenud. See valmistab enim probleeme päikeseparkidele, mille kõrval puudub tarbimine või salvestuslahendus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele