• 22.09.21, 17:20

Tootjad on vähendatud suhkrusisaldusega toodeteks valmis, kõik tarbijad veel mitte

Üle poole Eesti toidutootjatest on ainuüksi viimasel aastal vähendanud toodete suhkrusisaldust 10 ja enam protsenti ning valmis tootearenduseks ja suhkurvaesema toidulaua pakkumiseks ka lähiaastatel, võtab kokku Toiduliidu värske analüüs. Samal ajal näitab eestimaalaste magusatarbimise uuring, et suur enamik ei ole valmis suhkrusisaldusega toodetest loobuma.
Turu-uuringute AS poolt läbi viidud magusatarbimise uuringu esitlemine.
  • Turu-uuringute AS poolt läbi viidud magusatarbimise uuringu esitlemine.
  • Foto: Liina Notta
Toiduliidu juht Sirje Potisepp rõhutas, et Eesti toidutootjad on lisatud suhkru sisaldust toodetes jõudsalt vähendanud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.25, 10:00
Hansavest kaasas värbamisse tehisintellekti
Eesti tööstus seisab silmitsi väljakutsega, mille mõju ulatub pea igasse sektorisse – oma valdkonna tõelisi spetsialiste ning oskustöölisi lihtsalt ei jätku. Hansavest ühendab juba aastaid tööjõupuuduses vaevlevad Eesti ettevõtteid ja kolmandatest riikidest pärit spetsialiste ning on värbamises sammu kaugemale astunud – appi on tulnud tehisintellekt, millel on igapäevatöös kanda suur ja oluline roll.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele