Autor: Linda Eensaar • 22. september 2021

Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas

Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Chemi Pharmi juht Ruth Oltjer konverentsil Äriplaan 2022
Autor: Raul Mee, fotograaf

Desinfitseerimisvahendeid, kosmeetikat ja ravimeid tootva Chemi Pharmi juht Ruth Oltjer rõhutas Äriplaanil, et ka traditsiooniline tööstus peab mõtlema start-upilikult. Koroona-aeg on nende kasvule olnud pöörane, kuigi tegutsenud on nad juba 1997. aastast.

Kas Chemi Pharm kasvas kriisist või kriisist hoolimata? Tõsiasi on, et desinfitseerimisvahendid läksid kriisis kohe väga hinda. "Ma arvan, et see juhtus mõlemat pidi. Meil sai 2019. aastal valmis uus tehas ning olime just sisse kolinud. Me polnud veel jõudnud kõiki ruume täita ja see andiski võimaluse kiirelt suureneda ja areneda," kirjeldas Oltjer.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077