Autor: Tööstusuudised.ee • 20. september 2021

Enefit Greeni taastuvelektri toodang kasvas aastavõrdluses 75%

Eesti Energia taastuvenergia ettevõte Enefit Green tootis käesoleva aasta augustis 96 gigavatt-tundi elektrit. Seda on 75% rohkem kui aasta tagasi, mil elektritoodang ulatus 55 gigavatt-tunnini.
Paldiski tuulepark
Foto: Enefit Green

Toodangust lõviosa andsid Eestis ja Leedus paiknevad tuulepargid, mis tootsid augustis 76 gigavatt-tundi taastuvelektrit. Tuuleelektri toodang oli üle kahe korra ehk 118 protsendi võrra suurem kui aasta tagasi samal perioodil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077