Autor: Harro Puusild • 6. september 2021

Merremi juht Alar Künnapuu: 2021 on ostujuhtide aasta

Ettevõtted ei ole iial varem pööranud nii suurt tähelepanu tarneahela kindlustamistele nagu tänavu, leiab Merrem Tööstusplast OÜ juht Alar Künnapuu.
Alar Künnapuu
Foto: Merrem Tööstusplast OÜ

"Sellist defitsiiti ja siiani jätkuvat hinnarallit plastitööstuses, nagu praegu on, ma oma 25aastas tööstaaži juures ei mäleta," sõnab tööstuslike plastide mehaanilise töötlemisega tegeleva Merrem Tööstusplasti juht Alar Künnapuu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077