Autor: Andras Kralla • 25. august 2021

HKscan avas Jüris logistikakeskuse ja lõi 105 töökohta

Rakvere ja Talleggi tooteid valmistav toiduettevõtte HKScan Estonia avas täna Jüris Baltikumiülese logistikakeskuse.
HKScan Estonia juhatuse esimees Juha Ruohola ja Astlanda juht Kaupo Kolsar logistikakeskuse avamisel.
Foto: Andras Kralla

HKscani logistikakeskus hakkab tsentraalselt teenindama ettevõtte kliente kõigis kolmes Balti riigis ja vähendab veokite läbisõitu vähemalt 400 000 kilomeetri võrra aastas, aidates sellega kokku hoida miljon eurot logistikakuludelt ning vähendada oluliselt ettevõtte süsiniku jalajälge. Investeeringuga loodi kokku 105 töökohta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077