Autor: Tööstusuudised.ee • 2. august 2021

Incapi käive kasvas esimesel poolaastal 52%

Saaremaal tegutseva Incapi elektroonikaettevõtte emafirma esimese poolaasta tulemused näitavad erakordseid kasvunumbreid. Võrreldes möödunud aastaga on Incapi käive kasvanud 52% ja ärikasum 130%.
Incapi Kuressaare tootmine
Foto: Incap

Olukorras, kus maailm võitleb jätkuvalt koroonapandeemia järjekordse lainega ning komponentide kriis toob tootjatele väljakutseid, õnnestus Incapil taas kasvatada grupi käivet nii esimese poolaasta kui ka teise kvartali lõikes, teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077