Autor: Tööstusuudised.ee • 23. juuli 2021

Riigikontrolör esitab valitsusele õlitehase kohta raskeid küsimusi

Riigikontrolör Janar Holm esitab rahandusministeeriumile saadetud kirjas valitsuse põlevkiviõlitehase rajamise plaanide kohta küsimusi, milles viitab tehasega kaasneda võivatele probleemidele, kirjutab ERR.
Riigikontrolör Janar Holm.
Foto: Andras Kralla

Probleemide allikaks võivad saada nii karmistuvad keskkonnanõuded kui ka Euroopa Liidu riigiabireeglid, viitab Holm.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077