Autor: Äripäev • 8. juuli 2021

Elektrum tahab osta kolm ettevõtet

Konkurentsiameti teatel soovib energiamüüja Elektrum Eesti soetada kolm elektrialajaamade ehituse, hooldamise ja rentimisega tegelevat ettevõtet.
Elektrum Eesti juht Andrus Liivand.
Foto: Veiko Tõkman

Elektrum usub, et omandatavate ettevõtjate Energiaturu Võrguehitus OÜ, Baltic Energy System OÜ ja SNL Energia 1 OÜ portfell sobitub suurepäraselt ettevõtte äristrateegia eesmärkidega, kuna kavandatava tehinguga kaasneb võimalus pakkuda klientidele veelgi kliendisõbralikumaid portfelle, millel on suurem ulatus ja mille kaudu on võimalik pakkuda Elektrumi klientidele rohkem tooteid ja teenuseid, seisab konkurentsiameti lehel. Seeläbi on võimalik täiustada Elektrumi olemasolevaid tooteid, teenuseid ja äriprotsesse, lisatakse teates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077