Autor: Tööelu.ee • 25. juuni 2021

Tööinspektsiooni ja päästeameti kemikaaliohutuse ühisreid: 54 ettevõtet ja 65 rikkumist

Päästeamet ja tööinspektsioon korraldasid hiljuti ühisreidi, mille käigus pöörati tähelepanu väikekäitajatele ehk asutustele, kus kemikaale käideldakse alammäärast väiksemas koguses.
Nõuetekohased isikukaitsevahendite märgid.
Foto: Tööelu

Tööinspektsiooni ja päästeameti kemikaaliohutuse ühisreid Kemikaaliohutuse reid toimus 15.02.- 12.03.2021. Päästeamet kontrollis kokku 54 asutust, millest 18 külastusel osalesid ka tööinspektsiooni inspektorid, kirjutas ajakiri Tööelu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077