Autor: Tööstusuudised.ee • 17. juuni 2021

Eesti piimatoodete eksport Vietnamisse sai rohelise tule

Vietnami pädev asutus (DAH – Department of Animal Health) kinnitas kõikide Eesti piimatoodete lubamist Vietnami turule, mis rahuldab Eesti piimakäitlemisettevõtete huvi eksportida nimetatud riiki peale piimapulbri ka juustu, võid, koort ning kõrgkuumutatud (UHT) piimatooteid.
Eesti piimatooted said rohelise tule Vietnami turule.
Foto: Maris Ojasuu

„Aastaid väldanud läbirääkimiste tulemusena saime Vietnami pädevalt asutuselt loa hakata eksportima sinna piimatooteid,“ sõnas Põllumajandus- ja Toiduameti strateegilise planeerimise ja analüüsi osakonna nõunik Marko Breivel, lisades, et läbirääkimised Aasia pädevate asutustega on kohati rasked nii logistilistel kui ka kultuurilistel põhjustel ning sellegipärast, et Eestil ei ole Vietnamis saatkonda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077