Autor: Anete Hela Pulk • 17. juuni 2021

Lätlased ostsid ära Imatra elektrimüügiäri

Soome energiakontserni kuuluv Imatra Elekter müüs elektrimüügi äri Läti ettevõtte Latvenergo Gruppi kuuluvale Elektrum Eestile.
Elektrum Eesti juhatuse esimees Andrus Liivand.
Foto: Elektrum Eesti

Elektrum Eesti juhatuse esimehe Andrus Liivandi sõnul annab äri omandamine hea võimaluse kasvada olulistes kliendisegmentides – kodutarbijad ja väikeäri kliendid. Selle tõttu otsustas ettevõte omandada elektrimüügi äri.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077