Autor: Ken Rohelaan • 14. juuni 2021

Euroala tööstus tootis oodatust rohkem

Eurotsooni tööstustoodang kujunes aprillis oodatust suuremaks, mida vedas püsikaupade kaks korda suurem tootmine aasta varasemaga võrreldes, näitasid esmaspäevased andmed.
Eesti tööstus tootis aprillis kuu varasemaga võrreldes rohkem kui meie naaberriikides.
Foto: Liis Treimann

Euroopa Liidu statistikaameti Eurostati andmetel suurenes euroala tööstustoodang aprillis aasta baasil 39,3 protsenti ja märtsiga võrreldes 0,8 protsenti. Reutersi küsitletud analüütikud ootasid kasvunumbriteks vastavalt 37,4 ja 0,4 protsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077