• 11.06.21, 11:13

Nõo Lihatööstus: müük restoranidesse ja kohvikutesse kasvab jõudsalt

Kui veel aasta alguses tundus, et tulekahju on hotellidest, restoranidest ja kohvikutest välja murdnud ning leek kõrvetab juba toidutööstust, siis alates kevade teisest poolest on hakanud müük horeca sektorisse kiirelt kasvama, seisab Nõo Lihatööstuse pressiteates.
Lihatööstustele on turg avanenud.
  • Lihatööstustele on turg avanenud.
„Tänavu on horeca sektorit palju väntsutatud. Aastavahetusel uksed kinni, seejärel väike avanemine, aga märtsist taas täielik sulgemine. Ehkki suurimad kannatajad olid restoranid ja kohvikud ise, tõi see kaasa doominoefekti, kus hädas sektor tõmbas ka teised kaasa, sealhulgas lihatootjad, kes kaotasid üliolulise segmendi,“ kirjeldas pressiteates Nõo Lihatööstus OÜ nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 28.10.25, 18:47
Pane oma teadmised proovile: kas tunned tööstusajaloo võtmeisikuid ja tehnoloogilisi arenguid?
CNC-tehnoloogia, tööstusrobotid ja fiiberlaserid on vaid mõned märksõnad, mis on muutnud tööstuse olemust. Testi oma teadmisi viktoriinis, mille on koostanud metallitöötlusseadmete pakkuja Aider – kas tead, kes on CNC „isa“ või miks fiiberlaserid on vallutanud tööstuse?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele