Autor: Harro Puusild • 3. juuni 2021

Andres Sutt: tööstuse osakaal SKP-s peaks oluliselt kasvama

Tahame jõuda sinnamaani, et aastaks 2030 oleks tööstuse osakaal Eesti SKP-s oluliselt suurem kui praegu, rääkis ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt täna toimuval konverentsil Tark Tööstus 2021.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.
Foto: Marko Mumm

Minister Andres Sutt rääkis konverentsil, et on viimasel ajal tööstuse erialaliitudega küll palju kohtunud, aga samas tundub tihti, et ühe laua taga saadakse siiski liiga vähe kokku. "Oleme killustunud ja võiksime palju rohkem koos teha. Mida rohkem me suudame eri valdkondade tegijaid tuua ühte ruumi, seda tõenäolisem on, et sealt sünnivad huvitavad ideed," rääkis minister ettekandes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077