Autor: Tööstusuudised.ee • 26. mai 2021

Taavi Aas: Kliimaeesmärkide saavutamise üks lahendus peitub maapõues

Valmis MKMi tellitud geotermaalse energia potentsiaali kaardistav uuring, millega selgusid piirkonnad, kus maapõueenergia võib sobida kaugkütteks.
Majandus- ja taristuminister Taavi Aas.
Foto: Raul Mee

„Otsime erinevaid variante, et tulevikus hoiaks meie toad soojad peamiselt roheenergia ning saaksime vähendada võimalikult palju süsinikku sisaldavate kütuste kasutamist. Ühe lahendusena näeme maapõueenergiat, mille kasutamise võimalused on Eestis praegu veel avastamisjärgus ning vajavad põhjalikku uurimist,“ rääkis majandus- ja taristuminister Taavi Aas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077