Autor: Tööstusuudised.ee • 27. aprill 2021

ABB Grupi tulemused paranesid pea kõigis näitajates

ABB Grupi 2021. aasta esimese kvartali tulemused paranesid võrreldes aastatagusega pea kõigis näitajates. Üldine nõudlus ABB toodete ja teenuste järele paranes nii kvartalite aastases kui järjestikuses võrdluses, kajastades lühikese tsükli äritegevuse tugevust, mida toetasid positiivsed arengud enamikus kliendisegmentidest, teatas ettevõte.
Foto: www.bolzern.tv, Guenter Bolzern

Esimese kvartali tellimused olid eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 6% suuremad, ulatudes 7,8 miljardi dollarini. Aasia, Lähis-Ida ja Aafrika regiooni tellimused paranesid 8%, mille peapõhjus oli Hiina 34% kasv. Euroopa regiooni tellimused kasvasid 10%. Valdkonniti kasvasid tellimused jõuliselt masinaehituse, olmeelektroonika ning toidu- ja joogisegmendis, kuid langesid autotööstuse segmendis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077