Autor: Tööstusuudised.ee • 23. aprill 2021

Kõrge lisandväärtusega Eesti puittooted tekitavad Hiinas suurt huvi

Läti, Eesti ja Soome puidusektori ettevõtteid ühendav ekspordiprojekt LEF Network to China avas märtsi lõpus Hiinas Changzhou linnas puittoodete näituseruumi. Puitehitusele keskenduvas showroom'is tutvustatakse nii puitmajade, puidust saunade, puitmööbli, puidust interjööri kui -eksterjööri tellimise võimalusi Eestist, teatas puitmajaliit.
Eesti puitehitisi tutvustava näituseruumi avamine Hiinas.
Foto: CHOUTangFan

Hiina kasvav majandus, suurenev elanikkond ning linnastumine hoiavad Hiina ehitussektori pidevas kasvus. Gresham House’i puidukasutuse mahtude prognooside raport 2050. aastaks toob välja, et Hiina on sisenemas suurde eeslinnade ehitamise ajajärku. Alates 2015. aastast on puidukasutus Hiina ehituses märkimisväärses kasvutrendis ning puidukasutus ehituses suureneb ka tulevikus. See loob täiendavaid ekspordivõimalusi ka Euroopa ettevõtetele sh Eesti puitmajatootjatele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077