Autor: Tööstusuudised.ee • 13. aprill 2021

Mööblitootja alustas ringmajanduse pilootprojektiga

Eesti Sohva juht Priit Pettai.
Foto: Liis Treimann
Mööblitootja Eesti Sohva korraldab igal aastal ideekonkurssi, mille keskmes on tootmisel üle jäävatele materjalidele uue rakenduse leidmine. Tänavune konkurss viis koostööle ringmajanduse veebiplatvormiga SmartSwap.

Parima idee autorile on Eesti Sohva välja pannud 1000eurose auhinna.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077