Autor: Tööstusuudised.ee • 9. aprill 2021

Toormekriis plastitööstuses | Pipelife Eesti juht Anti Orav: töötame kuu korraga

Plastist torusüsteeme tootva Pipelife Eesti juhi Anti Orava sõnul on materjalide saadavus praegu prognoosimatu ning seetõttu on ettevõte ajutiselt peatanud pikaajaliste hinnakokkulepete sõlmimise klientidega.
Anti Orav
Foto: Raul Mee

Heitlikud ajad maailmamajanduses tõstsid plastitööstuse ohutaju juba aasta tagasi, kui senini efektiivsed tarneahelad lakkasid toimimast, kirjutab Eesti Plastitööstuse Liit. Toonast teadmatuse fooni arvestades möödus pandeemia esimene kõrgperiood siiski võrdlemisi talutavalt nii plastitoorme tootjatele kui töötlejatele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077