Autor: Tööstusuudised.ee • 31. märts 2021

Neivelti firma hakkas Vändras tootma kaelaskantavaid õhupuhasteid

Indrek Neivelti asutatud Eesti tehnoloogiaettevõte Respiray tutvustas veebruari lõpus uut kaelaskantavat õhupuhastit. Seade kasutab UV-C mooduleid, mis puhastavad õhu viirustest 99 protsendi ulatuses. Järgmise kahe nädalaga tarnitakse tuhat seadet. Esimese toote sai Eesti ekspresident Toomas Hendrik Ilves.
Esimese seadme sai kaela president Ilves, kes toetas ettevõtet tema tegutsemise algfaasis.
Foto: Respiray

Tootmine toimub Vändras. Esimesed tuhat õhupuhastit jagunevad Eesti, Itaalia, Hispaania, Hollandi, Portugali, Soome, ja Suurbritannia klientide vahel. Esimeses järjekorras tarnitakse seadmed Haridus- ja Teadusministeeriumile, Alexelale, Coop pangale, Euronicsile, Merko Ehitusele, Tallinna Kaubamaja Grupile ja varase eeltellimuse esitanud eraklientidele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077