Autor: Tööstusuudised.ee • 30. märts 2021

Columbus jätkab Baltikumis tegutsemist iseseisvana

Digitaalse innovatsiooni ettevõte Columbus eraldub MBO-tehinguga globaalsest Columbus A/S grupist ja jätkab tegutsemist frantsiisilepingu alusel, et tugevdada positsiooni kohalikul turul.
Columbuse Baltikumi juht Ivo Suursoo
Foto: Raul Mee

30. märtsil 2021 jõustub Columbus A/S grupi ja Columbus Eesti ning Leedu üksuste vahel sõlmitud frantsiisileping. Nii Eesti kui Leedu esindused jätkavad Columbuse partnerettevõtetena ning tegutsevad edasi Columbuse brändi all, teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077