Autor: Tööstusuudised.ee • 25. märts 2021

Metallitööstus Favor ja kolm Soome ettevõtet moodustavad Leden Group Oy

Eesti metallitööstus Favor AS ning Soome firmad LaserComp Oy, selle tütarettevõte Celermec Oy ja Ojala Group ühinevad Leden Group Oy’ks, moodustades tootmisteenuseid osutava ettevõtte. Uues grupis on ligi 500 töötajat ning kogukäive ulatub üle 70 miljoni euro.
Favori Jõelähtmel asuv tehas
Foto: Favor
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077