Autor: Tööstusuudised.ee • 16. märts 2021

Harju Elektri tütarettevõte sõlmis Stockholmi metroojaamade uuendamise lepingud

Stockholmi metroo.
Foto: JONATHAN NACKSTRAND, AFP/Scanpix
Harju Elektri kontserni Rootsi tütarettevõte Harju Elekter AB sõlmis ühistranspordi eest vastutava administratiivasutusega Region Stockholm elektriprojekti lepingud, mille alusel uuendatakse Stockholmi metroojaamad Albanos ja Rådhusetis 2022. aasta aprilliks ja septembriks.

Lepingute orienteeruv maht on 3,1 miljonit eurot, teatas Harju Elekter börsile.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077