Autor: Tööstusuudised.ee • 3. märts 2021

Ensto keskkonnaspetsialist: tootmise järjepidev muutmine rohelisemaks on meie jaoks loomulik

Kui võtta arvesse Ensto keskkonnapoliitikat ja jätkusuutlikkuse eesmärke, on tootmise ja töökeskkonna järjepidev muutmine keskkonnasõbralikumaks meie jaoks loomulik, ütleb ettevõtte keskkonnaspetsialist Tiiu Paavel ja toob välja neli lihtsat muudatust, mis on aidanud ettevõttel keskkonnasõbralikuma tootmise poole liikuda.
Ruumide temperatuuri jahutamiseks paigaldati tootmishoone akendele päikesekaitsekiled, mis muutisd küll klaasid tumedamaks, kuid jättis need siiski optiliselt selgeks. “Sellisel viisil blokeerib kile üle 99% hoonesse sisenevast UV kiirgusest ja vähendab hoonet kütvat päikeseenergiat kuni 81% ulatuses,” sõnab Tiiu Paavel.
Foto: Ensto Ensek

Eri nõuded ja regulatsioonid määravad üsna palju sellest, kuidas tööstusettevõte peab jätkusuutlikumalt toimetama. Nutikaid lahendusi rakendades on aga võimalik veelgi suurem samm sel teel edasi astuda ja luua ettevõttele säästu nii majanduslikus kui keskkonna vaates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077