Autor: Alyona Stadnik • 26. veebruar 2021

Presidendilt kiituse saanud Janek Pohla ajab kriisis kaht uut ärisuunda

Janek Pohla.
Foto: Raul Mee
Ettevõtja Janek Pohla oli enda sõnul meeldivalt üllatunud, kui täna lennuki maandudes telefoni sisse lülitas ja korraga hakkas väga palju sõnumeid tulema: mees sai teada, et president andis talle teenetemärgi.

Pohla on enda sõnul riigipeale väga tänulik isikliku tunnustuse eest ja ka kõikide teiste ettevõtjate tunnustamise eest. "Arvan, et iga tunnustusega kaasneb motivatsioon, mis on jällegi edasiviiv jõud," lausus ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077