Autor: Kristjan Pruul • 12. veebruar 2021

Michelin ostab Eesti suure konveierihooldaja

Technobalti toodang
Foto: Technobalt Eesti
Michelini kontserni kuuluv Fenner Dunlop teatas, et on allkirjastanud lepingu Baltikumi ühe suurima konveieriteenuse, -hoolduse ja -komponentide pakkuja Technobalt Eesti OÜ ostmiseks.

1994. aastal asutatud Technobalt tegutseb peamiselt Eestis, Lätis ja Leedus. Aave Männasalule kuuluva ettevõtte põhitegevus on konveiersüsteemide hooldus ja varuosade müük ning konveierite, nendega seotud seadmete ja tarvikute projekteerimine, müük ja paigaldus. Ettevõtte käive on viimastel aastatel olnud 6-8 miljonit eurot aastas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077