Autor: Harro Puusild • 1. veebruar 2021

Metallitööstur Toomas Lepp toorme hindadest: lähikuud näitavad edasise suuna

Toorme hinnad nii metallitööstuses kui mujal on ajalooliste tippude lähedal ja lähikuud näitavad, kas tuleb korrektsioon või tuleb hakata läbirääkimisi pidama, sõnas metallitööstuse Tarmetec OÜ juht ja omanik Toomas Lepp käesoleva aasta prognoosidest rääkides.
Toomas Lepa sõnul pole automatiseerimine Eesti tööstuse suurust ja mahte arvestades mingi võluvits ning välistööjõust sõltume ka edaspidi.
Foto: Raul Mee

"Oleme pigem konservatiivsed selles suhtes, et praegune kiire tellimuste kasv jääb pikaajaliselt püsima. Pigem valmistume selleks, et juba tootmises olevate toodete mahud olemasolevatele klientidele võivad aasta teises pooles väheneda," räägib Toomas Lepp selle aasta prognoosidest intervjuus Tööstusuudistele. Intervjuus selgitab Lepp, kuidas ettevõte plaanib nõudluse võimalikule langusele reageerida ja milline on turuolukord laiemalt. Samuti on juttu sellest, millised on tema hinnangul tööstuse suurimad väljakutsed lähiajal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077