Autor: Tööstusuudised.ee • 22. jaanuar 2021

Jaanus Laane: meil võiks tööstusminister olla küll

Eestil võiks tööstusministri ametikoht olla küll, leiab PVC-halle tootva Finest-Hall Factory juht ja omanik Jaanus Laane.
Jaanus Laane
Foto: Finest-Hall Factory

Eesti Elektroonikatööstuse Liitu esindav Otto Richard Pukk ja Eesti Masinatööstuse Liitu juhtiv Triin Ploompuu kirjutasid sel nädalal ühises avalduses Reformierakonna esimehele Kaja Kallasele ja Keskerakonna aseesimehele Mailis Repsile, et luua tuleks tööstusministri koht.

PVC-halle toova Finest-Hall Factory juht ja omanik Jaanus Laane on mõttega päri. "Ma usun küll [et selline ametikoht võiks olla], sest tööstus annab ekspordist ikkagi olulise osa. Selline ametikoht võiks täiesti olla," leiab Laane.

"Kindlasti mitte augu täitmiseks, aga kui minister on inimene, kes on hingega asja juures, siis sellest kahju kindlasti tekkida ei saa," lisas ta.

Pikemat intervjuud Jaanus Laanega saab kuulata esmaspäeval, 25. jaanuaril kell 13.00 Äripäeva raadio saates "Tööstusuudised eetris" sagedusel 92,4 Mhz.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077