Uue aasta osas oleme mõõdukalt optimistlikud, kuigi adekvaatseid pikki plaane pole jätkuvalt võimalik teha, tunnistas Valio juht Maido Solovjov, lisades, et siiski plaanib ettevõte jätkuvalt jõulisi investeeringuid.

- Maido Solovjov.
- Foto: Liis Treimann
Maido Solovjov märkis, et nii nagu on näidanud pandeemia-aasta ja varasemad toidutööstust tabanud kriisid, siis üldjoontes on sektor alati suutnud rasketest aegadest võrdlemisi hästi välja tulla. "Toidusektori kasumlikkus on küll madal, aga inimesed vajavad oma lauale iga päev toitu, seega nõudlus ja jätkusuutlikkus on tagatud, sõltumata majandusseisust või maailmas toimuvast," rääkis ettevõtte juht Tööstusuudistele.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tootmisettevõtted seisavad silmitsi üha keerukamate nõudmistega: tellimuste tähtajad lühenevad, kvaliteedistandardid karmistuvad ja kuluefektiivsuse vajadus kasvab. Globaalsed tarneahelad ja digitaliseerimine sunnivad otsima viise, kuidas tagada sujuv tootmine ja andmepõhine juhtimine.