Uue aasta osas oleme mõõdukalt optimistlikud, kuigi adekvaatseid pikki plaane pole jätkuvalt võimalik teha, tunnistas Valio juht Maido Solovjov, lisades, et siiski plaanib ettevõte jätkuvalt jõulisi investeeringuid.
- Maido Solovjov. Foto: Liis Treimann
Maido Solovjov märkis, et nii nagu on näidanud pandeemia-aasta ja varasemad toidutööstust tabanud kriisid, siis üldjoontes on sektor alati suutnud rasketest aegadest võrdlemisi hästi välja tulla. "Toidusektori kasumlikkus on küll madal, aga inimesed vajavad oma lauale iga päev toitu, seega nõudlus ja jätkusuutlikkus on tagatud, sõltumata majandusseisust või maailmas toimuvast," rääkis ettevõtte juht Tööstusuudistele.
Seotud lood
Tallinna Lasnamäe Mehaanikakoolis on suurte muutuste aeg - käsil on inseneeria valdkonna õppekavade ja õpikeskkonna uuendamine ning uute õppekavade loomine. Juba järgmisel sügisel on põhikoolide lõpetajad oodatud õppima täiesti uutele, nelja-aastastele Inseneriakadeemia õppekavadele kahel õppesuunal: metallierialade hulka lisandub erialana “masintöötlustehnoloogiad” ja ehituserialade valikusse „hoone tehnosüsteemide tehnik“.