Autor: Harro Puusild • 14. jaanuar 2021

Heiki Einpaul: lõpuks ometi on jälle lootust

Lõpuks ometi on jälle lootust, et meie valitsusse astuvad haritud ja tsiviliseeritud käitumiskunste valdavad inimesed, on Hekoteki omanik Heiki Einpaul sisepoliitiliste sündmuste arenguga rahul.
Hekotek juht Heiki Einpaul loodab, et kevade lõpuks on piirid jälle vabalt avatud.
Foto: Andras Kralla

"Lõpuks ometi on jälle lootust, et meie valitsusse astuvad haritud ja tsiviliseeritud käitumiskunste valdavad inimesed, kelle tegevuses jätkub erakonnapoliitika kõrval piisavalt aega ka kõigi Eesti inimeste elujärje parandamise eest seismiseks. Ja seda kõik-võidavad-võtmes," vastas Heiki Einpaul Tööstusuudiste küsimusele, millised on tema ootused uuele valitsusele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077