Autor: Tööstusuudised.ee • 8. jaanuar 2021

Tööstushäkk toob kokku tööstuse ja IT

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) kutsub kõiki tööstus- ja IT-ettevõtjaid 21.-23. jaanuaril toimuvale arendusmaratonile „Tööstushäkk“. Seekord keskendutakse digitaliseerimisele ning eesmärk on kolme päeva jooksul leida innovatiivseid lahendusi tööstusettevõtete äritegevuse laiendamiseks ning tulude suurendamiseks.
Digitaliseerimisega alustamisel on oluline tuvastada oma senistes protsessides kõige suuremad pudelikaelad.
Foto: Pixabay

EASi tööstuse digitaliseerimise projektijuhi Kersti Kuusksalu sõnul peab rahvusvahelises konkurentsis püsimiseks olema iga tööstus tark tööstus. „Tööstushäkile on oodatud tööstusettevõtted, kes soovivad tõsta tootlikkust digitaalsete ja automaatsete lahenduste abil ja infotehnoloogia ettevõtted, kes loovad tööstussektorile lahendusi. Üheskoos leitakse iga konkreetse tööstusettevõtte probleemid, valitakse nendest põletavaim ning töötatakse välja digitaalse lahenduse prototüüp,“ rääkis Kuusksalu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077