Autor: Tööstusuudised.ee • 7. jaanuar 2021

Milrem Robotics’i mehitamata lahingumasin Type-X läbis esimesed testid

Euroopa juhtiva robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics’i loodud mehitamata lahingumasin Type-X läbis edukalt esimesed mobiilsustestid.
30millimeetrise kahuriga varustatud Type-X saab lahinguväljale transportida näiteks tavapäraste transpordilennukitega.
Foto: Milrem Robotics

„Type-X on intelligentne lahingukaaslane, mis saab lahinguväljal täita kõige ohtlikemaid ülesandeid inimesi seejuures ohtu panemata,“ selgitas Milrem Robotics’i juhatuse esimees Kuldar Väärsi. „Type-X pakub samaväärset ning teatud olukordades isegi suuremat tulejõudu ja taktikalist eelist, kui praegu kasutusel olevad traditsioonilised lahingumasinad,“ lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077