Autor: Tööstusuudised.ee • 28. detsember 2020

Kesk- ja Lõuna-Eesti toimetulek sõltub tugevalt metsa- ning puidusektorist

Ernst & Young Baltic AS-i analüüsist selgub, et metsa- ning puidusektor annab otseselt või kaudselt tööd igale seitsmendale Kesk- ja Lõuna-Eesti töötajale. Sektor moodustab 27% Kesk-Eestis ja 20% Lõuna-Eestis loodavast lisandväärtusest.
Kesk- ja Lõuna-Eestis on kokku ligi 1800 metsa- ning puidusektori ettevõtet, mis annavad otseselt või kaudselt tööd tuhandetele inimestele
Foto: Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu tegevjuhi Henrik Välja sõnul on sektori mõju Eesti maapiirkondade tööhõivele ning majanduslikule toimetulekule olnud alati suur, kuid viimastel aastatel veelgi kasvanud, teatas liit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077