Autor: Tööstusuudised.ee • 20. detsember 2020

Metallkonstruktsioonide tootja kahekordistas käibe ja investeeris seadmetesse

Aasta alguses metalliettevõttega Exmet Group liitunud Tavepro investeeris seadmetesse üle kolme miljoni euro ja kasvatas käibe 10 miljoni euroni.
Lehetöötlus Exmet Services tehases
Foto: Kert Kruusakivi

Pärast liitumist võttis ettevõte uueks ärinimeks Exmet Services, seisis Tööstusuudistele saadetud teates. Ettevõtte tegevjuhi Taavi Vesiaidi sõnul võimaldas liitumine Exmet Grupiga kiiremat kasvu ja paremaid ekspordi väljavaateid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077