Autor: Tööstusuudised.ee • 16. detsember 2020

Eesti Teadusagentuuri hindamisnõukogu tegi ettepaneku 92 uurimisprojekti rahastamiseks

Eesti Teadusagentuuri (ETAg) hindamisnõukogu esitas teadusagentuuri juhatusele ettepaneku rahastada 92 uut uurimisprojekti, mille kogumaht 2021. aastal on 16 miljonit eurot. Nende hulgas on 8 järeldoktori-, 21 stardi- ja 63 rühmaprojekti.
ETAg-i juhatuse esimees Andres Koppel
Foto: Erakogu

Suurima grantide arvuga (37) on loodusteadused, sellele järgnevad arsti- ja terviseteadused (15), tehnika ja tehnoloogia (12), humanitaarteadused ja kunstid (11) ning sotsiaalteadused (10). Vähim grante (7) on põllumajandusteaduste ja veterinaaria valdkonnas, teatas teadusagentuur.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077