Autor: Marge Ugezene • 14. detsember 2020

Estonian Cell kukkus tugevasse kahjumisse

„Tööstuseni jõudis mõju viiteajaga,“ nentis Estonian Celli juht Siiri Lahe.
Foto: Andras Kralla
Haavapuitmassitootja Estonian Cell kukkus koroonakriisi ajal pärast viimastel aastatel kasumis püsimist tugevasse kahjumisse. Firma tahab nüüd, et riik tuleks juba uuel aastal välja taastuvenergia tasu maksulaega.

„Selleks, et mitte tehast seisma panna, oleme vastu võtnud otsuse sel aastal müüa mõningase kahjumiga. Ellu jääb madalaima hinnaga toote pakkuja,“ sõnas Estonian Celli juhatuse liige Siiri Lahe ja lisas, et firma on otsinud samuti uusi turge, kuhu liikuda, müües toodangut näiteks Hiinasse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077