Autor: Äripäev • 7. detsember 2020

Puidutöösturid kaitsevad pelletikuningat

Graanul Investi Osula tehas.
Foto: Liis Treimann
Äripäeva analüüsi peale sellest, kuidas Euroopa maksumaksjate toetuste abil õitsev pelletitööstus eesotsas Graanul Investiga soodustab Eestis ja sealhulgas loodusparkides lageraieid, asusid teised puidutöösturid pelletisektorit kaitsma.

Mööblitootja Tarmeko Grupi juht Jaak Nigul ja puidutöötlemiskontserni Lemeks Grupi juht Jüri Külvik rääkisid justkui ühest suust, et pelletite tootmise alternatiiv oleks jätta kuni 60% raiutavast puidust metsa mädanema. Nad nõudsid raiekriitikutelt lahendusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077