Autor: Tööstusuudised • 2. detsember 2020

PVC hallide tootja laiendab tootmist ja kaasab raha, et müügitulu kahekordistada

PVC hallide tootja ja paigaldaja FinEst-Hall Factory OÜ laiendab tootmist ja käivitab tuleval kevadel Rae vallas uue tehase kogumaksumusega 5,5 miljonit eurot. Ettevõte kaasab selleks ühisrahastusportaali Fundwise kaudu 400 000 eurot.
FinEst-Hall Factory omanik Jaanus Laane
Foto: FinEst-Hall Factory

Laienemisplaanid näevad ette 2024. aastaks müügitulu kahekordistumise 10 miljoni euroni ja sisenemist Rootsi, Norra ja Taani turule, teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077