Autor: Tööstusuudised.ee • 1. detsember 2020

Eesti toidutööstused osalevad esmakordselt virtuaalstendiga ühel maailma suurimal toidumessil

Toidu- ja joogisektori esimesel virtuaalmessil, 1.-4. detsembrini toimuval World of Private Label 2020, osaleb Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatud ühise virtuaalstendiga kokku 8 Eesti ettevõtet - Balsnack, Salvest, Balbiino, Farmi Piimatööstus, Valio Eesti, Saaremaa Piimatööstus, Eesti Pagar, Scanola Baltic.
Toiduliidu juhtaja Sirje Potisepp
Foto: Raul Mee

„Eesti väiksuse juures on eksport toidutööstustele eluliselt oluline. Nagu enamike muude sektorite puhul, oli ka toiduainesektorile 2020. aasta muutlik ja täis ootamatusi. Uutele eksportturgudele sisenemine käib enamasti messidel kontaktide loomise kaudu, kuid suur osa messidest on praegu tühistatud,” sõnas Toiduliidu juht Sirje Potisepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077