Autor: Sigrid Kõiv • 1. detsember 2020

Alvar Sass: kriis on roheteemasid tugevalt mõjutanud

"Kui siiani oli fookuses see, mis tehasest välja tuleb, siis täna on järjest olulisem ka tooraine, mis sisse läheb," märgib Harju Elekter Teletehnika AS-i juhatuse esimees Alvar Sass Äripäeva Infopanga koostatud masina- ja metallitööstuse kvartaliraportis.
Harju Elekter Teletehnika juhatuse esimees Alvar Sass
Foto: Tööstusuudised.ee

„Koroonaga on nagu purjetamisega: tormisel merel ei tohi purjeid langetada, vaid neid tuleb oskuslikult häälestada ja kurssi korrigeerida, et laineid edukalt ületada," ütleb Alvar Sass raportis. Ta lisab, et üle õla vaadates on ettevõte kriisis oskuslikult reageerinud ja rohkem võitnud kui kaotanud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077